Drama Chandra Nandini lakonan Rajat Tokas dan Shweta Basu Prasad di TV3


Chandra Nandini adalah drama bersiri India yang mula ditayangkan pada 17 September 2019 di TV3 pada setiap hari Isnin hingga Khamis jam 4 petang.

Drama Chandra Nandini

Diterbitkan oleh Ekta Kapoor di bawah syarikatnya Balaji Telefilms dan diarahkan oleh Ranjan Kumar Singh.

Dibintangi oleh Rajat Tokas sebagai Chandragupta Maurya dan Shweta Basu Prasad sebagai Nandini, alur ceritanya berdasarkan pada kehidupan Chandragupta Maurya.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16
Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episod 24
Episod 25 Episod 26 Episod 27 Episod 28
Episod 29 Episod 30 Episod 31Episod 32
Episod 33 Episod 34 Episod 35 Episod 36
Episod 37 Episod 38 Episod 39 Episod 40
Episod 41 Episod 42 Episod 43 Episod 44
Episod 45 Episod 46 Episod 47 Episod 48
Episod 49 Episod 50Episod 51Episod 52
Episod 53Episod 54Episod 55Episod 56
Episod 57Episod 58Episod 59Episod 60
Episod 61Episod 62Episod 63Episod 64
Episod 65Episod 66Episod 67Episod 68
Episod 69Episod 70Episod 71Episod 72
Episod 73 Episod 74 Episod 75 Episod 76
Episod 77 Episod 78 Episod 79 Episod 80
Episod 81Episod 82Episod 83Episod 84
Episod 85Episod 86Episod 87Episod 88
Episod 89Episod 90Episod 91Episod 92

Sinopsis Chandra Nandini

Berkisar tentang kehidupan seorang pemuda yang bernama Chandragupta iaitu pengasas empayar Maurya. Drama ini mengisahkan kisah cintanya dengan seorang puteri bernama Nandini, anak kepada musuh yang paling dia benci.

120 comments

  1. Awk.. Episod 64 sama dgn 63..😔

    ReplyDelete
  2. Knp episod 1, 2,3, 24 xblh buka?

    ReplyDelete
  3. @Yaya
    Min start follow Ep4.. yg ep24 tu terlepas rec

    ReplyDelete
  4. Saya terlps episod 7 dan 8 jan...

    ReplyDelete
  5. yg terbaru Ep65 hari ni 7 Januari

    ReplyDelete
  6. lepas episod 68,pastu akan sambung episod 69 dekat senarai baru kan..pastu episod-episod yang sebelom tu akan hilang ke?

    ReplyDelete
  7. @pojie
    tak hilang, min tambah bawah

    ReplyDelete
  8. berapa episode semua?full episode?

    ReplyDelete
  9. Hari ni ada live ke cerita ni ?

    ReplyDelete
  10. rini episod ke berapa en min?? td dh tgk episod 64, tp bile p episod 65 backdated plak espisod tu..sedey..

    ReplyDelete
  11. @Puteri Salju
    Hari ni Ep66.. Aik Ep65 backdated? tak de la, betul je

    ReplyDelete
  12. X sabarnya nk tggu episode 67

    ReplyDelete
  13. Bile la Halena ni nak kantoi ye.. asyik lepas je dia

    ReplyDelete
  14. x boleh buka tgk episod yg latest2

    ReplyDelete
  15. chandranandini episode 136 dan ke ats ada x

    ReplyDelete
  16. Min..memang follow kat tv3 jgk ke..xde ke episod depan2 lagi...x best pulak rasa kna tunggu2 ni.

    ReplyDelete
  17. @Fifi Rashid
    aa tv3 je.. depan2 lagi tak de klu ada pun mgkn bukan subtitle bm

    ReplyDelete
  18. Min selalu update pukul berapa

    ReplyDelete
  19. min...episod 68 pls....tq min

    ReplyDelete
  20. Knape ep68 xbole tgok lagi ..

    ReplyDelete
  21. Episod 68 xdk ke..nk cri xdk pn

    ReplyDelete
  22. episod 68 please laa min.... saya sedih niee... excited nak tengok...

    ReplyDelete
  23. Min.. Episode 68 file rosak ke?

    ReplyDelete
  24. Knapa episode 68 tak bole bukak

    ReplyDelete
  25. Min pls repair episod 68 😭 sy dari smlm tggu nk tgk 😭😭😭

    ReplyDelete
  26. Min..plz..next episode..x sabar da niew..😢😢😢😢

    ReplyDelete
  27. Episode 68 file rosak.... 😣😔

    ReplyDelete
  28. episod 68min..harap boleh repair..tunggu sangat2 ni

    ReplyDelete
  29. Episode 68 tak ada ke...file rosak la pulaaaa

    ReplyDelete
  30. Min episode 68 min....plezz min

    ReplyDelete
  31. Lahh punya lame tunggu eps 68 mlm tdi rupe nye fail rosak...

    ReplyDelete
  32. Sy tgh tggu episode hr ni ade x

    ReplyDelete
  33. Episod 68 nape rosak plak weiii...halahh repair la weiii..😥😥😥

    ReplyDelete
  34. Punyalah lama aku tunggu weiii😒

    ReplyDelete
  35. Episode 68 jgnla rosak.. excited nih..hope min boleh repair..ramai yg tggu nih

    ReplyDelete
  36. Assalam min,episode ari nie min,pleas uplode awl...hehe

    ReplyDelete
  37. Min backup download nape xbleh buka??sy nk download pkai 3 icon tu xbolehlh...

    ReplyDelete
  38. Hmmm.. min tak layan ponn... org mintak episode 68.. hmmm... hmmm.. sedih la cemni..

    ReplyDelete
  39. Sorry guys dh try macam2 cara repair Episod 68 xdapat jugak..

    ReplyDelete
  40. Ep 67 jadi ep 69..macam mana ni

    ReplyDelete
  41. Admin, episod 69 sama dengan episod 67..

    ReplyDelete
  42. Sekarang apa episode running ?

    ReplyDelete
  43. Sekarang Ep70 - 15/2/20

    Ep69 67 dh repair, tq inform

    ReplyDelete
  44. Admin..tak sabar nak tengok ni..selain TV3 ada tak series lain? Yang ada subtitle bahasa inggeris pon ok dah

    ReplyDelete
  45. Macam mana nak tengok versi indonesia. Dah ditayang 2018

    ReplyDelete
  46. @Anggur
    Tidak kabur, ok saja.. mungkin internet slow tu

    @azihan
    versi indonesia kurang pasti dimana ada, cuba google

    ReplyDelete
  47. boleh tau x skrg sudah episod ke berapa

    ReplyDelete
  48. min kenapa ep 74 n lain2 xleh bukak

    ReplyDelete
  49. heheh ramai tak tahu lagi ek..
    cite ni main isnin hingga khamis saja
    skrg di tv3 baru episod 74 semalam (22/1/20) so hari ni pukul 4ptg baru main ep75.
    min dpt update masa free selepas balik rumah dlm 8-9pm.
    Jadi jgn la tanya awal sgt yo

    ReplyDelete
  50. Tq sgt2 min.. klw x kerna min, mmg asik miss je tgk drama ni.. tp mmg sedih xdpt tgk yg ep69.. try google byk part penting dlm episod tu.. ape pn tq sgt2 min

    ReplyDelete
  51. admin mmg terbaik la... 5 ha sy bg

    ReplyDelete
  52. kesian laa tengok nandini kan... saya dah tengok episode last helena ade je dalam istana.. maksud nye die tak kantoi laa...
    nie skang ade awek ular pulak ... kesian nandini...

    ReplyDelete
  53. tu la kdg tension jgk tgk, asyik nandini je kena, si Halena tu selalu terlepas je..

    ReplyDelete
  54. Min.. boleh tak upload latest episode em..

    ReplyDelete
  55. Spe tahu mcmana nak tgk episod 1 2 3 tu?

    ReplyDelete
  56. Min..new episode plz..da.jdi x tentu arah da nie..

    ReplyDelete
  57. Min.. episod 76 full ada tak? Tak sempat tgk lagi huhu

    ReplyDelete
  58. Min.. Episod 76 sekerat ja, dri mula x dak pn

    ReplyDelete
  59. Min, episod 76 full xde ke, terlepas la smlm kat tv

    ReplyDelete
  60. Ep76 xdpt full, xsempat rec awal, den gi bercuti. balik umah dh 4.15pm hehe. Ada baru ni min update

    ReplyDelete
  61. Macam mana nak download ep 75 ni?

    ReplyDelete
  62. Bpa episod semua cerita chandra nandini ni

    ReplyDelete
  63. kesian tengok nandini.... sial vishaka... bodo nye chandra... geram pulak ati nie..

    ReplyDelete
  64. Cerita ni byk penggemar la. Mak aku pun minat. Terpaksa cari dkt sini

    ReplyDelete
  65. Halo mcmna nak tengok subtitle sb xfhm la

    ReplyDelete
  66. Nak letak subtitle mcmna ya?

    ReplyDelete
  67. pukul 4pm ni tv3 baru main ep80. Tggu admin balik rumah baru dpt update. 8-9pm kalau tak do hal

    ReplyDelete
  68. ahaa klako la..kesian plak ngan en min...biase sy tgk kat tv3 online stream..tp hari.ni mcm ade issue plak..stress..

    ReplyDelete
  69. Episod Hari ni belum Ada lgi ke

    ReplyDelete
  70. padan muka vishaka puas ati aku.. hahaha pntass

    ReplyDelete
  71. hari ni punya episode jam brpa ada yer min?

    ReplyDelete
  72. guys mcmana biasa 8-9pm paling cepat den boleh update kalo xda hal. kalau mcm lambat ado hal penting la tu

    ReplyDelete
  73. best gile tgk vishaka dh kena tangkap.. tggl si Helena n mak dio ni... asyik tlepas je

    ReplyDelete
  74. Assalam,admin tlong bukakn link button utk backup download...sy nk download xdpt tekan butang backup download 2,.,pleasss

    ReplyDelete
  75. Admin episode 84....segera....asap

    ReplyDelete
  76. Sampai episode berapa? 😭

    ReplyDelete
  77. Open backup download pleass...

    ReplyDelete
  78. Episod hrni ada? Nk tgk.. Td trlepas..

    ReplyDelete
  79. Min nak episod hari ni please....

    ReplyDelete
  80. Episod utk hari ni x de ke min? Plzzz saya dh gian ni nk tgk Chandra nandini

    ReplyDelete
  81. padan muka ko apama.... hahah
    tapi helena masih terselamat...

    ReplyDelete

Jangan tak letak nama guys..
Komen tak do nama den delete
EmoticonEmoticon