Drama Pesan Dari Hati lakonan Shukri Yahaya dan Nabila Razali

Terbaru di Slot Lestary TV3, drama Pesan Dari Hati yang mula bersiaran pada 25 Oktober 2019 pada setiap hari Rabu hingga Jumaat jam 10 malam. Drama ini diarahkan oleh Raja Ahmad Aluddin, srkip PGRs Team, Chinta Nadeesha, Sari Hermawati dan terbitan syarikat produksi Pena Creative Pictures Sdn Bhd.


Para Pelakon

Shukri Yahaya, Nabila Razali, Jasmin Hamid, Chacha Maembong, Sara Ali, Arja Lee, Elya Miera, Adam Yusuf, Firdaus Ghufran, Bella Rose, Muaz Fitri, Liza Abdullah, Anne Abdullah.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15

Lagu Tema / OST

Jangan Khianati Aku - Azlan and The Typewriter

Sinopsis Pesan Dari Hati

Yusuf bergaduh besar dengan abang iparnya Virza. Virza berdendam, dia mengupah orang untuk memukul Yusuf. Yusuf diculik dan dipukul, namun sempat melarikan diri. Semasa memandu laju… tayarnya pancit. Mahu atau tidak dia terpaksa naik KTM. Semasa menunggu KTM, dia berlanggar dengan Zulaikha. Zulaikha menuduh Yusuf mencuri dompetnya. Dia menyangka Yusuf peminta sedekah. Berdasarkan keadaan Yusuf yang selekeh.

Lain
Kisah cinta pandang pertama antara Yusof, lelaki bandar dengan Zulaikha seorang gadis kampung. Namun kerana perbezaan darjat hubungan mereka dilontar kebencian.

Setelah lima tahun berpisah, Zulaikha kembali untuk meminta pertolongan daripada Yusof dan sebagai ganti dia perlu menjadi orang gaji.

Gambar Pelakon


Drama Pesan Dari Hati

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar