Drama Titian Takdir lakonan Fimie Don, Sweet Qismina, Syazuwan Hassan, Nadia Brian


Tonton drama Titian Takdir di slot Lestary TV3 yang mula ditayangkan hari ini. Drama tersebut diarahkan oleh Nazir Jamaluddin dan skrip nukilan Sharifah Abu Salem. Merupakan terbitan produksi Suhan Movies & Trading.

Drama Titian Takdir TV3

Para Pelakon

Sweet Qismina, Nadia Brian, Fimie Don, Syazuwan Hassan, Fazren Rafi, Atiq Azman, Bella Dowanna, Dhia Irdina, Habiel Lutfillah, Syamim Razi, Putri Syahadah Nurjannah, Asyiqin Zaed, Balkisyh Semundur Khan, Zarynn Min, Normah Damanhuri, Emelda Rosmila, Yumna Ayuna.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13

Sinopsis Drama Titian Takdir

Kisah empat adik beradik Latifah, Nazmi, Ayoi dan Aishah yang kehilangan ibu sejak kecil. Mereka terpaksa tinggal dengan keluarga mertua tanpa belaian kasih sayang. Kerana kesempitan hidup, adik bongsu mereka Aisyah terpaksa diserahkan kepada keluarga angkat iaitu Datuk Jufri dan Datin Rina. Sejak itu mereka terpisah.

Meningkat dewasa, Nazmi cuba menyatukan kembali adik beradik yang terpisah. Aishah menggangap dia sudah tidak ada lagi adik beradik dan mahu dikenali sebagai Kirana seorang artis. Latifah kini bekerja dengan Dr Kamil di sebuah klinik. Ayoi pula menjadi seorang samseng.

Gambar Pelakon


Jangan lupa saksikan drama Titian Takdir nanti pada setiap hari Rabu hingga Jumaat jam 9 malam di slot Letary TV3.

2 comments

Jangan tak letak nama guys..
Komen tak do nama den delete
EmoticonEmoticon