Drama Cindai lakonan Ayda Jebat dan Syazuwan Hassan


Tonton drama Cindai yang mula bersiaran pada 23 Disember 2019, di slot Samarinda TV3 pada setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10 malam. Terbitan produksi JS Pictures Sdn Bhd, idea asal Sari Hermawati, skrip Markoto Kobota & Chinta Nadeesha dan arahan pengarah Azman Yahya.

Drama Cindai tv3

Para Pelakon

Ayda Jebat, Syazuwan Hassan, Nazim Othman, Raysha Rizrose, Catriona Brian Ross, Niezam Zaidi, Haeriyanto Hassan, Ainina Ahmad, Fatin Afeefa.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15

Sinopsis Drama Cindai

Kisah tentang kehidupan seorang gadis yang menghidapi bipolar disorder bernama Cindai, dia juga seorang gelandangan kerana tidak mempunyai saudara yang boleh ditumpang.

Niat Rudy nak membunuh dengan memukul dengan kayu berjaya dihalang oleh orang kampung yang baru tiba. Rudy dan Azizah ditangkap dan dibawa ke balai polis.

Cindai berjaya mendapatkan semula kalung emas miliknya. Lebih membanggakannya, dia bukan saja berjaya mendapatkan kalungnya yang diragut malah dia berjaya dapat duit peragut yang tercicir.

Iskandar sangat malu dengan perlakuan ibunya dan mempersoalkan kenapa Hanif selaku orang luar mendapat peratusan saham lebih tinggi berbanding Iskandar yang merupakan anak.

Gambar Pelakon

Drama Cindai tv3

pelakon Drama Cindai tv3

Jangan lupa saksikan kesudahan 15 episod drama Cindai ini di TV3 slot Samarinda.