Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 setiap Jumaat 9 malam


Tonton program terbaru Sepahtu Reunion Live 2020 yang akan bermula pada 17 Januari ini. Bersiaran setiap hari Jumaat jam 9 malam di Astro Warna dan live streaming di Astro GO. Program ini merupakan idea dan konsep asal oleh Jep Sepahtu sendiri.

Nantikan celoteh lawak Sepahtu yang dianggotai Jep, Shuib, Rahim dan Pak Ya bersama artis-artis jemputan mereka setiap minggu.

Sepahtu Reunion Live 2020

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15

Tonton juga: Sepahtu Reunion Live 2019

Sepahtu Reunion Live 2020

28 comments

  1. @mohdezlye
    EP1 ada 2 vid. bawah tu sambungan

    ReplyDelete
  2. Kenapa takleh bukak episod 2 and lain2

    ReplyDelete
  3. hehehe sb baru main Episod 1 tu makcik. Cuba baca dekat info tu, kan start 17 januari, setiap jumaat main.

    ReplyDelete
  4. dalam telefon tak ada ke live sepahtu reunion setiap minggu..
    ke dlm tv shj.. kalau ada.. bagaimana nak link

    ReplyDelete
  5. tepon xda live kecuali ado acc astro. Senang tggu je lepas pukul 10 min update sini..

    ReplyDelete
  6. min.. tolong upload semula epi 1 dan 2.. terima kasih

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...sepahtu reunion tahun ni.tak hampa kan memang terbaik...semoga sepahtu reunion teruskan mehiburkan hati kami semua..#sydoakansemogasepahtureuniondimurahkanrezeki🤲🤲🤲aminn..Ikhlas dari sy Acs🤝👍👍👍

    ReplyDelete
  8. @alin
    ulangan hari Ahad jam 11pm, Rabu 12.30pm, Khamis 12pm, Jumaat 12pm

    ReplyDelete
  9. E4 xleh download boss..link ke cerita bukan cinta paksa rela alkudus

    ReplyDelete
  10. Alamak asal episode 4 takda...

    ReplyDelete
  11. hahahah boleh plak salah link.. dh reup

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kepada admin. Tak semua orang ada Astro dan berkesempatan untuk menonton live. Terima kasih sekali lagi!

    ReplyDelete
  13. min eps 7 prob min, tak leh nak tgk pon

    ReplyDelete
  14. Admin nape episod 7 tak dapat tgk...

    ReplyDelete
  15. Admin episod 5 dan 6 reupload balik da tkleh tgk ar...thanks admin

    ReplyDelete

Jangan tak letak nama guys..
Komen tak do nama den delete
EmoticonEmoticon